Vita Fons salve - naturlig solcreme og energi beskytter.

Min personlige erfaring med Vita Fons produkter startede i juli 2015.
En af mine venner kom til mig og bad mig om at hjælpe med distributionen af Vita Fons II produkter, fordi den gamle distributør havde trukket sig tilbage
Efter min ven i detaljer gav mig information om disse produkters vidundere, kiggede jeg på hende med skepsis, og fortalte hende, at jeg ville tænke over det. Historierne om Vita Fons lød for mig som eventyr - ved at anvende talkum, vand og olier, der indeholdt Vita Fons energi sagde folk, at de healede fra sår, smerter, hovedpine og mere, så de blev mere mentalt og følelsesmæssigt i fred med sig selv og andre.
Det lød godt, men jeg er en person, der tror på fakta, ikke historier. Så jeg besluttede disse produkter ikke var dem, jeg gerne vil inkludere i min eksisterende praksis for holistisk medicin.
Efter få uger kontaktede min ven mig igen og sagde “Jeg vil gerne have dig til at prøve Vita Fons på dig selv og derefter give mig svaret”.
O.k da, det gav mening for mig. Så jeg besluttede at give det en chance og prøve 3 forskellige produkter. Jeg kan sige fra det første øjeblik, at jeg var helt sikker på, det var noget særligt.
I dag efter i 10 måneder at have brugt Vita Fons på mig selv og set, hvordan det ændrer livet på positiv måde for mig, min familie og venner kan Jeg trygt sige - det er mit privilegium at være i stand til at kende og arbejde med dette produkter.
En dag kan jeg skrive en bog om alle de flotte og samtidig utrolige oplevelser, jeg har med Vita Fons, men i dag vil jeg gerne dele min meget praktisk erfaring om brug af Vita Fons zink salve som naturlig solcreme.
Vita Fons funktion er for det meste beskrevet som energi transformer og energi forstærker. Fordi jeg ikke blev født som en spirituel healer, men mere som “nede på jorden” urte terapeut, ser jeg altid på den fysiske side af “beviserne” for, hvordan tingene fungerer.
Det er interessant at bemærke, at VF zink salve består af zink oxid, ricinusolie, jordnøddeolie, bivoks, - en perfekt solcreme kombination. Zink oxid er ret kendt som en af de bedste UV-stråler beskytter.
Sammenlignet med kemiske solcremer, der absorberes i huden hurtigt og finder vej ind i blodbanen, bliver zinkoxid på overfladen af huden og blokerer fysisk UV-lys.
En ekstra fordel med ricinusolie, der betragtes som en af de bedste ernæringsmæssige, fugtgivende og helende olier til huden gør denne kombination en naturlig healer. Bivoks er en anden ingrediens, der vil holde solcreme på overfladen af huden og gør det resistent over for vand. Så man ikke skal genindsmøres efter svømning.
Alle disse år op the nu har jeg brugt kokosolie som min solcreme og som min primære hudpleje. Min nye eksperiment er at blande den gode kokosolie med Vita Fons zink salve vidundere. Og Det fungerer fantastisk! Dobbelt win-win. Hudbeskyttelse mod UV-stråler og energi-krop beskyttelse mod negative energier.
Her er min opskrift:
Bland lige dele organisk kokosolie med Vita Fons zink salve. Påfør forsigtigt over sol udsatte områder.
Brug træspatel til at tage ud af beholderen, fordi bakterier på fingrene vil reducere energimæssig ladning i Vita Fons salve.
Hold alle Vita Fons produkter væk fra EMF enheder - det udvander energien i vita Fons.
Her kan du bestille din Vita Fons:
http://alveola.dk/vita-fons-ii/ Nyd din sommer!

Pin It on Pinterest

Share This