Vilkår og betingelser

Ved at afgive en ordre anerkender/forstår du at Helseklinikken Harmony / alveola.dk hverken kan eller vil være ansvarlige for misbrug af produkter og urteprodukter solgt gennem vores website/ bestillingsproces.

Du anerkender også at information på dette website kun er til uddannelsesmæssige formål, og du forstår at udsagn ikke er evalueret af lægemiddlestyrelsen/ fødevarestyrelsen. Ingen produkter eller deres beskrivelser har til formål at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom eller at erstatte rådgivning fra læger og sundhedspersonale.

Produkt beskrivelser, doseringer og priser kan ændres uden varsel inklusive ingredienser. Vi kan ikke garantere at al information er ‘up to date’ og/eller præcis. Vi tager forbehold for ukorrekte priser. Hvis der er unøjagtighed med en produkt beskrivelse, så send os venligst en email med detaljer før du afgiver en ordre og vi vil svare inden for 2 arbejdsdage.

Vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, der er gået igennem med forkerte priser eller som følge af tekniske fejl

Betalingssikkerhed

Vi anvender godkendte betalingspartnere

Det er 100% sikkert at betale med betalingskort på Alveola.dk. Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en særlige teknologi kaldet SSL, hvilket gør det umuligt for andre at opsnappe de oplysninger, du sender til os. Vi modtager kun de oplysninger, som vi skal bruge til at ekspedere din ordre. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret.

Fortrolighed

Vi respekterer din fortrolighed!

Enhver og al information som indsamles på dette site holdes strength fortroligt og vil ikke blive solgt, genbrugt, udlejet, afsløret eller udlånt! Enhver information du afgiver håndteres med stor omhu og vil ikke blive anvendt på måder som du ikke har givet samtykke til. Vi benytter professionel hosting leverandør for at forebygge uauthoriseret adgang til vores informationslager. Hvis du har spørgsmål, så kontakt eller email os gerne.

Forsendelse

Nationale forsendelser
Når du afgiver en ordre, anerkender/forstår du at forsendelsesomkostningerne ikke er præcise og at den faktiske forsendelsesomkostning vil blive korrigeret på din faktura og du skal betale forskellen. Du anerkender/forstår også at Harmony ikke er ansvarlig for din forsendelse hvis den forsvinder, stjæles eller ødelægges.

Endelig - ved at afgive en ordre bekræfter du at du har læst og forstået vores betingelser/vilkår/forsendelsesbetingelser og at du er indforstået med dem alle.

Internationale forsendelser

Når du afgiver en ordre, anerkender/forstår du at forsendelsesomkostningerne ikke er præcise og at den faktiske forsendelsesomkostning vil blive korrigeret på din faktura og du skal betale forskellen. Du anerkender/forstår også at Harmony ikke er ansvarlig for din forsendelse hvis den forsvinder, stjæles eller ødelægges. Harmony er heller ikke ansvarlige for told, skat, afgifter som du afkræves for forsendelse af de varer du har bestilt/købt. Ligeledes er Harmony heller ikke ansvarlige for forsendelser du har bestilt/købt, men som ikke er lovlige eller ikke tillades i dit land.

Endelig - ved at afgive en ordre bekræfter du at du har læst og forstået vores betingelser/vilkår/forsendelsesbetingelser og at du er indforstået med dem alle.

Fortrydelsesret

Du er til enhver tid berettiget til at få pengene retur, såfremt du sender varen tilbage i ubrudt originalemballage inden for 14 dage.

Retur Politik

Returnering accepteres indenfor 14 dage for ombytning, kredit eller refundering. Alle returneringer skal medsendes returseddel og købsfaktura. Returvarer skal være I ubrugt, uåbnet og salgbar tilstand (dvs I umærket, original, ubeskadiget pakning).

Hvis du gerne vil bytte eller returnere din bestilling gør vi det selvfølgelig med et smil, send dem til os på:

Helseklinikken Harmony /v Olga Hentze
Guldborgvej 13, 1 tv
2660 Brøndby Strand
Danmark

Ved returnering & bytning skal du være opmærksom på følgende:
•At dine varerne skal være ubrugte og i deres originale emballage.
•Send dem til os i ekstra kasse.
•Medsend en udfyldt returseddel (hent her) og din faktura.
•Du betaler selv forsendelse ved returnering.

Pin It on Pinterest

Share This