Glutenfri, hvede fri, sukkerfri, mælkefri, gær fri. Dette brød er meget let at lave og smager næsten som rugbrød.

Overvej det faktum, at da halvdelen af befolkningen i dag har en slags gluten eller hvede allergi, kan dette brød være en god erstatning for traditionelt mørkt brød.

Ingredienser:
2 kopper (ca. 500 gr) hørfrø males til mel
1/2 kop kokos mel
5 æg
5 spsk. kokosolie
1 tsk. bagepulver
Saft fra 1 citron
1 tsk. salt
125 ml. soja yoghurt
Valgfrit: enhver af de krydderier, der anvendes til at bage brød: spidskommen, koriander, anis, kommen, nellike, hvidløg, basilikum

Vejledning:
Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Tilføj våde ingredienser i de tørre ingredienser.
Bland det hele godt
Anbring i en olieret brød gryde og bages ved 180 C i ca. 45-50 min

Pin It on Pinterest

Share This