Vaccine alternativer

Olga besvarer spørgsmålVaccine alternativer
Durita asked 2 år ago

Hej Olga 🙂 Jeg har hørt noget om alternative vacciner. Jeg kan ikke huske det korrekte navn for det. Men hvad er det? Og gør du det?

1 Answers
Olga Hentze Staff answered 2 år ago

Hej, for at besvare dit spørgsmål, vi må stille et spørgsmål: Hvad er formålet med vaccinationer?
Formålet med vaccination er med til at styrke immunforsvaret.
Alternative vacciner kaldes nosoder (nosoder er den anden klasse af vacciner, der omfatter stoffer fremstillet af sygt væv, slim, pus, eller rene kulturer af patologiske mikroorganismer). Nosoder er et homøopatisk præparat, der adskiller sig fra konventionel vaccine i at den ikke indeholder giftigt materiale som kviksølv, aluminium, formaldehyd etc. Så er det en god ide at bruge nosoder?
Min erfaring siger mig, at vores immunsystem bliver stærkere ikke ved at undgå udfordringer for sundhed, men ved at gennemgå disse udfordringer.
Så at få mæslinger naturligt, for eksempel vil være en god ting, da det vil styrke vores immunitet. Komplikationer med anmeldelsespligtig sygdom (sygdom, som spredes og skal indberettes) kan kun forekomme hos mennesker med svagt immunsystem. I dette tilfælde kunne anvendes nosoder men kun efter at have fået sygdommen, ikke før. Det kan hjælpe til at fremskynde helbredelsesprocessen med sygdommen.
Men hvorfor har vi brug for at leve i frygt og håber at være “heldig” i tilfælde af udbrud, når den mest logiske ting at gøre, er at have en sund livsstil, der vil opretholde din sunde immunitet og sikkert garantere positive udkomme af eventuelle kriser.
Min tilgang til anmeldelsespligtig sygdom er dette:
1. At tage ansvar for din sunde livsstil er en prioritet
2. Undervis dine børn fra starten om sunde valg ved at være et eksempel for dem.
3. Brug fødevarer til at styrke immunitet dagligt, så som kultiverede produkter, greens, medicinsk svamp.
4. I tilfælde af sygdom slap af og iagttag, og vigtigst indtag den rigtige ernæring og tillad processen (sygdom) at forløbe som naturen har designet.
5. Hvis man er for bekymret brug urtekosttilskud som et første valg. Hvis du får symptomer på komplikationer - brug homøopatiske nosoder

Pin It on Pinterest

Share This