Perfekt tilskud til protein diæter - afbalanceret i vegetabilske proteiner, enzymer, vitaminer, æteriske olier - Og det smager fantastisk!

Jeg har skabt denne protein drik for folk, der har brug kontrolleret protein kost (som kræft og autoimmune sygdomme), og for folk på vegetarisk kost og veganere.
Plante protein fra hvede græs, græs byg, spirulina (færdiglavet blanding i alveola pH kompleks) og bi pollen give denne drik unikt indhold af vigtige næringsstoffer som B12 vitaminer og mere end 17 aminosyrer, som er afgørende for immunforsvaret, hormonbalance og hav-det-godt “neurotransmittere”, som styrer vores humør.
Læs mere her
https://www.dynamicgreens.com/en-us/benefits-of-wheatgrass-juice-en-us/amino-acids-en-us/
Rejuvilac er medtaget her for at tilføje gavnlige probiotiske bakterier til at understøtte fordøjelsessystemets immunitet.http://alveola.dk/rejuvelac-hjemmelavet-probiotisk-drik/ Papaya og citron er vitaminer og enzym rige frugter som er tilføjet for at forbedre “ild” (eller energien) i fordøjelsessystemet.
Gulerods juice er kendt i holistisk medicin som et “naturlig antibiotikum” og har mange sundhedsmæssige fordele og støtter immunitet.
Hørfrø tilsættes for sit høje indhold af omega 3 olier og lignaner - forbindelser både kendt for deres anti-inflammatoriske og anti-cancer egenskaber.
Her er opskriften, der kan bedre din dag. God fornøjelse!

Ingredienser:
30 ml. alveola pHcomplex
100 ml. friskpresset gulerodsjuice
Saft fra 1/2 citron
30 ml. rejuvilac (opskrift nedenfor)
100 gr. Papaya
1 tsk. bi pollen
1 tsk. af Hørfrø (stødt)
Bland alle i blender. I stedet for gulerodssaft kan du bruge frømælk, mandelmælk, smoothie.
Den kan bruges som grundlæggende snack eller et måltid

Pin It on Pinterest

Share This