Naturligt sød dessert lavet af juice rester med ekstra strejf af blå bær. Virkelig lækker

En god grund til ikke at smide ud rester ud efter grøn saftfremstilling.
Denne gang er det dessert! Til denne opskrift brugte jeg rester fra saftfremstilling gulerødder, fennikel og æble. Du skulle prøve det! Smager virkelig godt plus det er beriget med alle de sundhedsmæssige fordele af grøntsagsfibre samt friske blå bær!

Ingredienser:
400 gr af rester fra saftfremstilling få gulerødder, 1 æble og 1 fennikel
100 ml. af kokos kefir (se opskrift nedenfor) eller soja yoghurt
2 økologiske æg
30ml. Alveola Immun komplex http://alveola.dk/produkt/immune-complex/ for at tilføje sødme og smag af “super bær/frugt” eller 2 spsk rå agave sirup
2 spsk af chiafrø
Håndfuld blåbær / jordbær
noget kokosolie til stegning

Metode:
Iblødsæt chiafrø i kokos kefir eller soya yoghurt i 2 timer.
Pisk æg. Bland kefir, pisket æg, Immun kompleks (eller agave) Tilføj juice rester og bland godt.
Tilføj friske bær.
Forvarm en pande med lidt kokosolie. Form pandekagedej med en ske på den varme pande for at danne små pandekager. Steg på medium varme under låg på begge sider. God fornøjelse!
For at fremstille kokos kefir:
200 ml. kokosmælk tilsættes 2 spsk. mælk cultura (mælk cultura yoghurt kan også bruges som starter) Lad det stå i ovnen på 50¤C i 2 timer. Sluk ovnen og lad det stå i 1 -1 1/2 dage mere i den varme ovn.

Pin It on Pinterest

Share This