Øget modermælk - Prænatal og postnatal naturlig pleje. Simple remedier enhver kvinde bør kende for at forhindre fødselsdepression, mangel på modermælk og mangel på energi.

Fødselsdepression, manglende energi og manglende modermælk er ret almindeligt. De fleste kvinder får under graviditet mere eller mindre standard tilskud af multi vitaminer, folinsyre, jern og calcium. Men disse tilskud garanterer ikke succes, faktisk, hvad vi kan observere er, at flere og flere kvinder får generende symptomer på udmattelse, depression og manglende amning.
Gennem min praksis har jeg fundet ud af, at den mest anvendelige og effektive metode til at løse dette problem på er TCM (traditionel kinesisk medicin).
Ifølge TCM anses blod for at være den materielle udgave af energi og der er gensidigt uadskillelige fra hinanden. Der er behov for energi for at skabe blod. Energi giver også blod liv og bevægelse. De 2 arbejder som partnere afhængige af hinanden, så manglende energi vil resultere i mangel på blod, og mangel på blod vil resultere i mangel på energi.
Modermælk betragtes som en omdirigering af menstruationsblod og har meget lignende sammensætning med blod. Egentlige årsag til mangel på mælk efter fødsel kan være relateret til det faktum, at en masse energi og blod er gået tabt under fødslen, og hvis kvinden ikke har nok reserver af disse vitale komponenter, kan det føre til mange ubehagelige symptomer fra “for tidligt ” udtørring af mælken til depression.
Fordi mad er grundlaget for at skabe nyt blod og ny energi i kroppen, kan den type mad, der er valgt før og efter fødsel påvirke efterfølgende resultat.

Hvilken mad kan producere blod og modermælk

Bær og frugter

Goji bær er et af ​​de bedste bær til at hjælpe med blod produktion. Fordi de har et højt indhold af vitaminer og mineraler, er goji bær ikke kun leverandør af råvarer til blod, men de kan også hjælpe med energi niveau. Deres evne til at sænke blodsukkeret er en værdifuld kvalitet under trang. Dette er en væsentlig faktor som manglende energi ofte knyttes sammen med trang til søde sager og hvis dette tilfredsstilles med sukker, chokolade eller lignende slik, vil det føre til mindre og mindre energi.
Andre bær, der kan anvendes, er: Mulberry, Longan Berry, Blackberry, hindbær, blåbær, Huckleberry, Mørk Grape. Longan bær er specielt godt for manglende energi og svaghed efter barnets fødsel.
Papaya og vinter melon er effektive frugter for at øge mælkeproduktionen. For at få mere virkning- tilføj frisk papaya eller vinter melon skorpe i fiskesuppe.

Mørke grønt

De bedste løsninger er altid de simpleste. Mørkegrønne bladgrøntsager og vilde planter er righoldige på klorofyl. Klorofyl for planter er det samme som blod for vores krop. Spis grøntsager, der har mørkegrønne dele - spinat, broccoli, vinter kål, greens af majroe og rødbeder. I foråret kan vi få yderligere vilde salater - cikorie, mælkebøtte, fuglegræs, dock, fennikel. Her er et godt link til vilde planter med billeder http://www.superfoods-for-superhealth.com/wild-edible-greens.html. En anden Grøn mulighed er græs juice. Hvede græs og byg græs betragtes som nogle af ​​de mest potente blod regenerator og afgiftere. Men disse græsser er ikke let at juice, fordi de har hårde fibre og kræver særlige saftpressere. Det letteste er at købe færdige græs juicer og føje den til friske grønne juice og smoothies
For at gøre en super grøn cocktail, her er en opskrift:
30 store blade af mælkebøtte
30 blade af brændenælde
håndfuld spinat
1/4 af broccoli
1/2 af fennikel
1/3 af citron
Pres saften ud af disse, hvorefter der tilsættes 30 ml. græs juice.
Alveola ph grøn juice kompleks er en af ​​de bedste kombinationer jeg har prøvet. Den indeholder en kombination af græs saft og Spirulina, planter kendt for det blod regenererende kvaliteter. Resultaterne er mærkbare efter 3-4 dages regelmæssig brug.

Protein

Animalsk protein er et andet materiale kroppen kan bruge til at producere blod fra. Dette omfatter organisk lever, oksekød, lam, and, kylling, østers, tun, æg.
Vegetabilsk protein muligheder: spirulina, mandler, kokos, røde bønner, shitake svampe.
Urter
Øget modermælk - For at øge energi og mængden af ​​mælk bruge disse urter: Angelica, Astragalus, jujube dato. Disse er alm. Remedier, som jeg har fundet meget effektive i tilfælde af svaghed, mangel på blod og modermælk mangel:
6 gr Ahgelica
10 dg. Astragalus
10 gr. ingefær
10 gr. jujube date
1 lille løg
Dette bør koges med 500 gr lam i 1 time.
Drik suppen og spis lammet.
Supplement fra alveola:
Under graviditet: pH-kompleks 30 ml. med yderligere 3 - 4 tabletter af spirulina.
Efter levering: pH-kompleks (30 ml) sammen med Immune kompleks (30 ml) én gang om dagen

Pin It on Pinterest

Share This