autoimmune sygdomme er smerte sygdomme

.
Inflammation og smerter ved autoimmune sygdomme er primært grunden til at folk kigger efter alternative behandlinger. Som regel kommer folk til mig efter i mange år at have taget smertestillende og immun undertrykkende medicin. Faktum er dette; Jeg har ikke set en eneste person i min praksis, der fik det godt på moderne medicin. Hvad jeg ser, er midlertidig symptom undertrykkelse, der varer nogle år med gradvis nedgang i den generelle sundhed.
Der er en grund til, at dette næsten er en regel.
Vores immunsystem er skabt til at arbejde for os, ikke imod os, og når det modtager den rigtige støtte- gør det det!
Der er flere faktorer, der er involveret i vores immunsystems trivselsniveau: kost, stress, miljøgifte, parasitter, vaccinationer, medicin etc.
I dag vil jeg gerne se på, hvordan smertestillende medicin påvirker immunsystemet.
Når vores krop opdager virus eller bakterier, vil hvide blodlegemer blive påvirket af thymus til at ødelægge disse bakterier. Under denne proces vil kroppen øge sin temperatur og producere inflammation. Temperaturen er nødvendig for at bekæmpe disse patogener.
I tilfælde af arthritis bliver processen med “bekæmpelse af infektioner” kronisk og svampe, bakterier og vira spredes uden effektiv modstand.

Giver det så mening at tage smertestillende medicin?

Hvis feber og inflammation er den måde, vores krop besvarer infektioner, er det så logisk at undertrykke denne reaktion?
Ikke for mig.
“Forskere fra Roswell Park Cancer Institute fandt, at en højere kropstemperatur kan hjælpe vores immunforsvar til at fungere bedre og hårdere mod inficerede celler. Konstateringen blev offentliggjort i Journal of leukocyt Biology.”
http://www.huffingtonpost.com/2011/11/03/fever-immune-system-cells_n_1074445.htmlDer er også flere beviser for at undertrykkelse af feber ved moderne lægemidler giver svækkelse af immunsystemet. På denne måde kan aspirin og andre anti-inflammatoriske midler være ansvarlig for et svagt immunsystem. Dette er grunden til forudsætningen for de fleste kroniske lidelser - undertrykkelse af kroppens naturlige inflammatoriske kontrol.

Hvis du ønsker gode RESULTATER, SUPPORT og ikke at undertrykke dit immunforsvar

I min klinik bruger jeg immune støttende metoder til at hjælpe immunsystemet til at gøre det arbejde, det er designet til at gøre. Denne fremgangsmåde er meget individuel, men i resumé er der 2 vigtige ting, du skal finde ud af:
1. Hvad er der i overskud, som kroppen ikke kan håndtere? Overskydende kan være alt fra allergi og overfølsomhed til ophobninger af giftige elementer.
2. Hvad er der i mangel, som kroppen mangler for at kunne udføre reparationer? Dette vedrører vitale elementer i ernæring.
Evaluering af disse 2 vigtige faktorer er nøglen til succes.

Så hvad skal man gøre ved smerte?

Smerte er en måde kroppen kommunikerer sine behov. Hvor der er smerter, er der opmærksomhed. I TCM betyder smerte altid “ingen flow”. Så længe der er mangel på flow, er der grundlag for infektion og betændelser.

Nogle triggerpunkter eksempler.

Til behandling af smerter, er du nødt til at gøre dette:
ekstern behandling
Find triggerpunkter (triggerpunkter føles som “knuder” eller stramme bånd i musklen, og er normalt meget følsomme) Tryk dem med fingeren fra 2-5 min.
Intern behandling:
Brug urter, der understøtter immunsystemet og blodcirkulation.
De mest almindelige urter er: Echinacea, Golden seal, hvidløg, rødkløver, Devils claw, Sibirisk Ginseng, selleri, lucerne, Gurkemeje (det er bedre at konsultere professionel herbalist om hvilke urter der passer dine behov bedst)
Kost og kosttilskud:
Lavt saltindhold, lavt fedtindhold, ingen kaffe, ingen alkohol. Fokus på alkalisk kost med præference på mindst 50% frugt og grøntsager ved hvert måltid.
Fiskeolie, vitamin C (1-3 gr. daglig) Zink 25 mg, D-vitamin,
Resultaterne vil tale for sig selv!
Læs vidnesbyrd her: http://harmony.fo/?cat=8

Pin It on Pinterest

Share This