Måske er det vi tror om kræft ikke, hvad det er?

Ifølge WHO er kræft den hyppigste årsag til sygelighed og
dødelighed på verdensplan – det forventes at antallet af nye tilfælde vil stige med omkring 70% i løbet af de næste 2 årtier - WHO link
Skræmmende, ikke?
Konventionel medicin ser kræft som en dødelig fremmed invaderende fjende, som kun kan stoppes ved skære, brænde eller kemisk udstrålede metoder. For mange, føles en kræft diagnose som en dødsdom. Diagnosen signalerer krigstilstand i kroppen kombineret med den tvivl, der kører gennem sindet - hvem kommer til at vinde. De fleste mennesker tager deres beslutninger på dette tidspunkt, ikke baseret på deres ønske om at leve, men på deres frygt for døden. Frygt - er en paralyserende faktor som fjerner evnen til at tænke klart og dræner så meget energi. Hvad tror du chancen for at vinde her vil være?
Måske er det vi tror om kræft ikke, hvad det er? Hvis det var, ville vores konventionelle medicinske metoder - skære, brænde, bestråle have stor succes med deres behandling. Statistikken siger – at det har de ikke!
Der er et ordsprog: “Alt, hvad du ønsker, er på den anden side af frygt”. Det giver mening – at nå frem til konklusioner i en tilstand af chok og frygt kan tage dig lige i den modsatte retning af, hvor du vil hen.
Uanset det faktum, at onkologer intensivt studere kræft kan de ikke rigtig sige, at de er fuldt ud forstår det. Den konventionelle behandling der anvendes i dag har næsten ikke ændret sig siden 1940’erne. De samme metoder til behandling er blevet brugt i mere end 60 år med samme resultat ….. flere mennesker dør.
Kan det være, at succes begynder med forståelse?
Lad os for nu antage, at cancer er en måde vores krop beskytter sig mod en slags affald, at den ikke kan håndtere og opbevare. Tumor er som en indkapsling af alt det, kroppen ikke har brug for, men ikke kan håndtere, og den “indkapsler det” for at beskytte resten af kroppen mod forgiftning.
Affald er materiale, der ikke er ønsket; de ubrugelige rester eller biprodukter af noget. I vores krop kan det være alt fra giftighed i fødevarer til giftighed i tankerne.
På trods af at alt, hvad der sker i vores liv, sker som en sekvens af, hvad der sker i vores sind, adskiller vores etablerede medicinske system problemer i sindet fra problemer i kroppen (sjæls aspektet af kroppen er helt uden for deres rækkevidde).
Læs denne utrolige historie om Anita Moorjani, en kvinde, der døde og kom tilbage uden kræft med sin inspirerende budskab. Anita Moorjani historie.
Anita var heldig at realisere hendes rigtige retning, og til at følge den. Fordi hver af os er skabt af vores unikke oplevelser, har vi brug for at finde vores unikke retning. Vi kan starte med at opfatte kræft som en måde, som vores krop beskytte os mod mere skade. Dette giver en mere positiv holdning og realisering: hvis det er affald, som vores krop ikke har brug for, vil det så ikke være logisk at give en hjælpende hånd til kroppen for at rense det ud? Hvis dette nogen mening for dig er her en praktisk vejledning i, hvordan man gør det på det fysiske niveau:
“For at opleve forandringer skal du foretage forandringer”
MAD
Vi er udsat for mange giftstoffer gennem vores mad og vand. Denne slags kost bør en person med kræft udelukke: alle forarbejdede fødevarer, “klar til at spise” mad, alle sukker og sukkerholdige fødevarer, alle kunstige konserveringsmidler, farver og stimulanser som kaffe, sodavand, alkohol og rygning.
Al mad skal være økologisk og frisk.
Inkludér:
- Mad righoldig på beta-caroten: gule og orange grøntsager, gulerødder, yams, squash, græskar, paprika, cayenne, peber, majroer.
- Korsblomstrede grøntsager (kål familie) – undlad at spise det rå i store mængder, kog det først - kål, collards, grønkål, broccoli, rosenkål, blomkål, sennep grøn, majroer, radiser. Når man spiser disse grøntsager rå kan det have en negativ effekt på skjoldbruskkirtelen.
- Mørkegrønne bladgrøntsager:
- klorofyl i grønsager er anticarcinogenetic og bør spises dagligt både rå og let kogte. Nogle af de mest kraftfulde vildvildtvoksende grønsager er: hvede græs, byggræs, portulak, mælkebøtte, fuglegræs, cikorie, Malva, brøndkarse, brændenælder, grøn sennep. Alle andre kommercielle grønne bladgrøntsager kan også bruges.
- Hvidløg og grøntsager i løg familien.
o Righoldig på anti kræftfremkaldende svovl kan denne grøntsag føjes til andet grønt.
- Svampe.
o Svampe er rige på kalium, som er vigtig i væskereguleringen og næringsstofoptagelsen i cellerne.
o De mest potente anti kræft svampe er: shitake, sorte svampe, Reishi svampe, Maitake svampe, Agaricus svampe.
- Asparges
o Asparges har en rensende effekt på lymfesystemet og nyrer, og ifølge herbalist Donny Yance fungere som “cellevækst normaliserer for kræft celle deling.
o Om D. yance læst her
- Frugter
o Æbler, druer (med frøene), abrikoser, ferskner og bær har alle stærke anti-cancer egenskaber. Citrusfrugter, men mere vigtigt, skrællen indeholder D-limonen, som har stærke anti-cancer egenskaber.
- Korn
o Fuldkorn giver den vigtigste biokemiske balance for sundheden. Brune ris, hirse, quinoa, hele hvede, majs, havre og byg alle indeholder forskellige anti-kræftfremkaldende stoffer og egenskaber. Kerner skal altid på forhånd gennemblødes eller spires for at reducere deres anti næringsstof effekt. Se mere her

Opskrift af Congee, kinesisk risengrød
Congee er en fødevare med det medicinske formål at hjælpe kroppen til at optage næringsstoffer bedre. Det kan kombineres med specifikke urter eller andre fødevarer for at opnå specifik medicinsk virkning.
Tag en del hvide ris til 7-10 dele vand, og kog langsomt i seks til otte timer (en slow cooker kan bruges). Du kan tilføje urter, forskellige grøntsager eller tonic urter afhængig af ens tilstand såsom Astragalus rod - 9 gram, codonopsis eller kinesisk ginseng kombineret med Poria cocos svampe (eller shiitake), Lycii bær, kinesisk asparges rod.
Protein Foods
Kræft er fundamentalt involveret i ringe protein optagelse. Onkologer er generelt enige om, at den egentlige dødsårsag hos kræftpatienter er kakeksi, en tilstand af alvorlig vægttab og spild forbundet med protein mal-absorption. Faktisk er cancerceller i stand til at vokse ved at stille aminosyrerne fra protein til rådighed for deres vækst på bekostning af kroppen som helhed. Kød, især rødt kød, er det lettest assimilerbare protein, bliver en banket for kræftceller. Dette understreger, at anvendelsen af vegetabilske kilder til protein, såsom bælgfrugter og bønner, der indeholder kræftbekæmpende forbindelser bør være en fremtrædende del af enhver anti-cancer diæt.
Læs mere her …

Juice
Kræftpatienter skal have 1 - 1 1/2 lt. saft af friske økologiske grøntsagser hver dag. En god kombination er gulerødder, rødbeder og roer toppe, asparges, selleri, hvidløg, cikorie salat, broccoli, mælkebøtte grønt, og hvis tilgængelig frisk burre rod. For en smags variation kan man tilføje et grønt æble lejlighedsvis som ønsket. Til dette tilføjes Grøn Drink med spirulina, chlorella, klorofyl, hvede græs saft, byg græs ( se alveola pH kompleks )

Urte behandling for kræft

Naturen giver os uendelige muligheder for at rense vores krop for skadelige giftstoffer, der resulterer i kræft. Hver specifik kræft har sin tilsvarende urtemedicin. Det er bedst at konsultere en professionel urte terapeut. De mest almindelige urter til generel afgiftning er: mælkebøtte, gul dock, ingefær, rødkløver, lakrids, echinacea, burre rod, tang, shitake svampe, mælk tidsel, persille kamille.

Parasit udrensning
Parasit udrensning er en meget vigtig del af et anticancer-program. I en energimæssig svag krop finder bakterier og parasitter nemt måder at trives. Mange kræftpatienter tager vitamin- og / eller mineraltilskud i håb om at få terapeutisk anticancer effekt. Parasitter er levende organismer, som også trives ved vores næringsstoffer fra mad og kosttilskud. Dette kan undertiden være grunden til at kosttilskud ikke producerer gode resultater. Der er mange forskellige programmer til rådighed på markedet. Hvis du er i tvivl, så send dine spørgsmål til olga@harmony.fo og jeg vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.
Kræft er ikke en dødsdom! Hvis du er diagnosticeret med kræft, så tag dig tid til at træffe beslutning om, hvad du vil gøre. Et roligt sind og følelser vil garantere en bedre løsning.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål

Pin It on Pinterest

Share This