Absolut lækre knækbrød lavet af rest fiber fra grøn juice, chiafrø, hørfrø, fyldt med ernæringsmæssige fordele.

Glutenfri, ingen mælk, ingen æg, hvede fri.

I dag, efter at hav elavet min morgen juice fra grønt, besluttede jeg at prøve noget anderledes, end jeg normalt gør. Jeg smed ikke restproduktet fra juicen ud, men blandede det sammen med nogle frø i en dej og lavede knækbrød. Resultatet var overraskende lækkert.

Her er en nem opskrift på knækbrød – rig på sunde fibre, vitaminer, mineraler, essentielle olier.

Jeg håber du kan lide det!

Metode

Iblødsæt i 2 timer i varmt vand:

60 gr. hørfrø

30 gr. Chia frø

50 gr. græskarfrø

Bland med

130 gr. af grønt fiber som blev tilovers, da du lavede grøn juice

1/2 dl. fiber husk (loppefrøskaller)

1 dl. vand eller havre mælk

1/2 dl. af olivenolie

100 gr. af Quinoa mel

1 tsk salt

rosmarin krydderi

Ælt det hele til en fast dej.

Tag 2 stykker bagepapir (svarende til størrelse af din bageplade).

Læg det ene stykke bagepapir på din bageplade.

Form en kugle og placer den i midten af ​​bagepapiret. Tryk massen flad med hænderne.

Dæk massen/dejen med det andet stykke bagepapir.

Rul dejen mellem de 2 stykker bage papir og gør den til en flad firkantet pandekage.

Fjern det øverste papir og skær pandekagen i firkantede portioner.

Bage dejen i ovnen på 160 grader C fra 40 - 50 min.

Lad det stå i varmt ovn andet par minutter at gøre det mere sprød.

God fornøjelse!

Pin It on Pinterest

Share This