I vores Harmony parasit rengøringsprogram har vi flere metoder til at støtte renseprocessen og en af ​​dem er et lavement.
Der er flere urte muligheder for lavement for at støtte kroppens behov.
En af mulighederne er kaffe lavement.
Kaffe lavementer er ikke beregnet til parasit drab, men til at reducere toksiner fra døde parasitter og hjælpe leveren til at fungere bedre som en detox bidrager.
Hvad er kaffe?
I TCM Kaffe har varm, bitter energi og bruges som et nydelsesmiddel, hjerte tonic og vanddrivende. Det understøtter Lunger, Lever, Nyre og mave.
Kaffe stimulerer aktiviteten af ​​alle organer, øger nervøs og kredsløbs aktivitet.
På den negative side kan kaffe forårsage mange allergier, øge blodtrykket, angst, depression, PMS, nedsat blodgennemstrømning gennem hjernen, forårsage fibrocystisk brystsygdom og brystkræft. Kaffe fratager også kroppen ​​mange næringsstoffer, specielt B-vitaminer.
Så som du kan se er det en drik, der skal bruges med stor forsigtighed.
I lavement, bypass’er kaffe maven og går direkte ind i blodbanen.
Op til i dag har jeg ledet flere mennesker gennem parasit rengøring og nogle gange anbefaler jeg dem at udføre kaffe lavement. Hvad jeg observerede er ganske interessant. Folk, der var regelmæssige kaffedrikkere, før de starter rengøringen rapporterer forbedring i smerte, fordøjelse, søvn og energi. Folk, der ikke var kaffedrikkere rapporterer ubehagelig følelse af overstimulation i al kroppen, tab af søvn, uregelmæssig hjerterytme, angst eller endda tidsmæssig depression.
Sandelig kan vi sige her, at den ene mands brød er den anden mands gift.
Men spørgsmålet her er hvorfor producerer kaffe sådan en modsat effekt?
Her ser vi på forskellen mellem kaffedrikkere og ikke drikker.
Jeg ved fra praksis, at kaffedrikkere i års forbrug producere adoptiv reaktion på koffein. Adoptiv reaktion betyder at de ikke mere reagerer på stimulans i kaffe (det er her afhængighed skabes - hvor de har brug for mere og mere). Og symptomerne på forkert reaktion er “god nat søvn efter at have drukket kaffe (i normal reaktion skal det være modsat, da kaffe har tendens til at stimulere), og hyppig hovedpine (normal reaktion bør være at øge blodgennemstrømningen og mere klart hoved). Disse symptomer indikerer faktisk binyresvigt.
Binyrerne er ansvarlig for at frigive forskellige klasser af hormoner. Disse hormoner kontrolerer mange vigtige funktioner i kroppen, herunder:
• Fastholdelse af metaboliske processer, såsom at styre blodsukkeret og bekæmpe betændelse
• Regulering af balancen mellem salt og vand
• Styring af “kæmp eller flygt” reaktion på stress
• Fastholdelse graviditet
• Start og styring af kønsmodning i barndommen og puberteten

Binyrerne er også en vigtig kilde til kønshormoner, såsom østrogen og testosteron.
https://www.nichd.nih.gov/health/topics/adrenalgland/conditioninfo/Pages/default.aspx Massive kaffe drikkeres første klager er “mangel på energi”, som er direkte tegn på adrenal udmattelse.
Tilbage til lavement.
Når vi udfører kaffe lavementer hjælper vi leveren med detox. Mit forslag afhænger af din helbredstilstand - du kan først udføre 2-3 lavement med kort interval på få dage, og derefter skifte den med mildere urte muligheder efter behov. For at forhindre overskud af koffein optagelse opsæt ikke din lavement taske mere end 50 cm. fra lavement rør og hold ikke mere at 15 min.
Link til gruppen for parasit rengøring support https://www.facebook.com/groups/1438373843136908/

Pin It on Pinterest

Share This