At spise rigtig mad hver dag vil holde lægerne uden løn

Fødevarer gør ikke nogen forskel - Dette er, hvad de fleste af de læger vil svare, hvis du stiller dem med spørgsmålet “Hvad med min kost?”.

Lad os udforske den menneskelige biologiske krop og se på disse ubestridelige kendsgerninger:
Ved fødslen består vores krop af ca. 1 til 5 billioner celler. Når vi vokser op stiger antallet og med tiden, når vi bliver voksne indeholder vores krop mellem 50 - 100 trillioner celler (tallet varierer afhængig af den måde videnskabsmand vælger at tælle antallet af celler). For at give dig en idé om størrelsen af dette nummer: tænk hvis du nødt til at tælle hver celle ved at klikke med et manuelt tælle værktøj hvert sekund for hver celle, så skal du bruge 1,5 millioner år til at klikke tælle 50 trillioner celler!
Ca. 40% af disse celler udgør blod og andre væsker, kun 10% udgør det faste aspekt - som knogler og væv, den anden halvdel af cellerne er bakterieceller, de fleste af dem er gavnlige og består af 100 trillioner af forskellige mikroorganismer .
Hver celle i sig selv rummer mere end et dusin strukturer inde i sig selv og er vært for utallige antal molekyler, der zipper ind og ud af det hvert sekund. Hver celle er i konstant aktivitet, og har travlt med at opretholde vores liv. Celle biolog Franklin M.Harold kalder hver celle en “indviklet og sofistikeret kemisk fabrik”. Metabolisme(Stofskifte) - nedbryder fødevarer, udtrækker energi, fremstiller forstadier, samler konstruktioner og udfører genetisk instruktion og det hele sker med en hastighed, der ikke har nogen pendant i vores normale verden.

Vores krop opretholdes manuelt af tusinder og tusinder af aktiviteter og millioner og atter millioner af kemiske reaktioner, der sker hurtigere end lysets hastighed, og som er helt afgørende for vores sundhed og vores liv. Disse reaktioner afhænger af den energi, der er til stede i cellerne og er næret af den type mad, vi spiser, vandet vi drikker, og den luft, vi indånder.
Alt er energi, også mad, vand og luft, og vores liv afhænger af denne energi. Energi, der ikke kan modtages og behandles kemisk på den rigtige måde, vil ikke frembringe den korrekte reaktion og en kædereaktion af cellulær desorientering vil følge. Hvis det sker på en regelmæssig basis vil den fysiske krop med tiden producere sygdoms symptomer.

Så når din læge fortælle dig, at dit helbreds problem intet har at gøre med hvad du spiser, kan han have sine grunde.
Vi ved, at lægestudiet ikke indbefatter ernæring som en del af den akademiske uddannelse. Deres uddannelse er at forstå symptomerne og det tilsvarende medikament som kan undertrykke disse symptomer. Som følgevirkning heraf undertrykkes sygdomme og bivirkninger ved ordineret medicin tillades at udføre mere destruktivt arbejde i kroppen.
I USA Rapport om Døden fra bivirkninger fra receptpligtig medicin hedder det: “Rapporter om farlige bivirkninger og dødsfald fra udbredt medicin er næsten tredoblet mellem 1998 og 2005 konkluderede en analyse af amerikanske medicinske data. Antallet af dræbte og alvorligt tilskadekomne fra receptpligtig og håndkøbs medicin er steget fra 34.966 til 89.842 viser studiet af rapporter til Food and Drug Administration”- Du kan læse hele rapporten her:
http://www.foxnews.com/story/2007/09/12/us-reports-death-side-effects-from-prescription-drugs-triple.html

Det giver absolut mening, at det at spise den rigtige mad hver dag vil holde lægerne uden løn! Er du enig?

Men hvorfor er ordet “forandring” ikke velkomment. Nogen gange, selv på bekostning af eget liv, når folk lærer, at for at se ændringen, skal de også foretage ændringen, bliver de defensive, aggressiv og undgående.
Leon Festinger en amerikansk social psykolog, bedst kendt for kognitiv dissonans og social sammenlignings teori postulerer, at vi har en indre trang til at fastholde alle vores holdninger og overbevisninger i harmoni og undgå disharmoni.
Ifølge Festinger “fastholder vi mange kognitioner (opfattelser) om verden og os selv, når de kolliderer (en uoverensstemmelse fremkaldes), hvilket resulterer i en tilstand af spænding kendt som kognitiv dissonans. Da selve oplevelsen af ​​dissonans er ubehagelig, er vi motiverede til at reducere eller fjerne den, og opnå konsonans (dvs. enstemmighed). ”
Så at reducere denne dissonans vil løse den indre konflikt.

Ifølge Leon Festinger kan dissonans reduceres på en af ​​tre måder:
1. Ændring af en eller flere af de holdninger, adfærd, overbevisninger osv. Dette er mest problematisk, da det ofte er vanskeligt for folk at ændre sine tillærte adfærdsmæssige reaktioner (fx rygestop).
2. Anskaf nye oplysninger, som opvejer den dissonante (uoverenstemmende) overbevisninger. Vel vidende, for eksempel, at rygning kan forårsage lungekræft vil forårsage uoverensstemmelse i personen, hvis han ryger.
3. Reducer betydningen af ​​opfattelsen (dvs. overbevisninger, holdninger). En person kunne overbevise ham selv, at det er bedre at “leve i dag” end at “gemme til i morgen.” Med andre ord, kan han fortælle sig selv, at et kort liv fyldt med rygning og sanselige nydelser er bedre end et langt liv blottet for sådanne glæder. På denne måde ville han mindske betydningen af ​​dissonante kognition (rygning er dårligt for dem, sundhed).
Desværre metode n.3 er den mest populære.

Se mere om emnet her http://www.simplypsychology.org/cognitive-dissonance.html Som Hermann Hesse sagde: “Sandheden har en million ansigter, men der er kun én sandhed.”
Så vælg din sandhed klogt.

Pin It on Pinterest

Share This