User reviews

Here you can read user reviews and contribute with your own review/ experience

On this page alveola.dk users can see reviews and upload their own review/ experience regarding products, advice and articles on alveola.dk. It is not a requirement to log in to write a review.
You can write about your experience of alveola.dk website, about customer satisfaction and about your experiences with the products and their influence on your life. Your contribution is highly appreciated.
- Does it make any difference - before and after?
- What do you experience i daily life when regularly using the products (Vita Fons ll, Alveola kosttilskud)?
- How do you experience consultations at Helseklinikken Harmony with Olga Hentze.
- Or whatever you feel like contributing with.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Ann Solmunde Johannesen on Helseklinikken Harmony /v Olga Hentze
http:alveola.dk

Hele mit liv har jeg haft hud problemer og det har jeg stadig, men det er blevet meget meget bedre ved samarbejde med Olga Hentze og denne "mirakel-krem" som jeg kalder det.
Hvis min hud er tør, rød, kredser eller er irriteret, smør jeg Vita Fons II Ointment på og næste dag ser jeg vældig forskel!
Dette er et produkt jeg ikke ønsker at leve uden!
Tak for din hjælp Olga! Jeg er dig evig taknemmelig.

Vita Fons

For 17 år siden og igen for 7 år siden oplevede jeg tyveri i mit hus midt om natten. Det er nok unødvendigt at sige, at jeg fik et kæmpe chock og oplevede, at min krop var altid i alarmberedskab om natten efter disse oplevelser. Jeg sov dårligt og vågnede af den mindste lyd - og jeg vågnede rigtig mange gange med hjertet i halsen og var forskrækket.

Jeg blev bedt om at prøve med, at pudre min seng med VF talcum... Selv om jeg slet ikke troede at et pulver ville gøre en forskel, så var det dog et billigt forsøg. Den første nat oplevede jeg en meget dyb søvn og når jeg vågnede tidligt var jeg lidt svimmel. Siden har jeg sovet fantastisk med "pudret seng", en meget dyb søvn, som også er langt mere uforstyrret end før. Jeg vågner hellere ikke mere med hjertet i halsen midt om natten.

De sidste 20 år har jeg lidt af megen migræne og hovedpine. Jeg fik hjælp af Olga, og lavede store ændringer i diæten, hvilket gjorde at mine migræner forsvandt. Jeg havde dog stadigvæk meget sarte øjne og brugte altid solbriller i dagslys. Efter at jeg er begyndt at spraye VF vand i munden og i ansigt og øjne er sartheden forsvundet- og jeg har endda ikke brugt solbriller i dagslys og snevejr - det er fantastisk!

Alt går nemmere med Vita Fons

Første gang jeg hørte om Vita Fons og diverse 'undere' var jeg meget skeptisk og tænkte "jaja - det lyder fint - haha", men da jeg så rent faktisk prøvede det, så måtte jeg revidere min skepsis selvom Vita Fons virker på det mere subtile niveau, så man kan let affærdige effekterne (og dermed gå glip af fordelene).
Det første jeg umiddelbart oplevede var at jeg drømte meget mere (eller at jeg kunne huske at jeg havde drømt), dernæst måtte jeg erkende at løsninger på problemstillinger kom lettere til mig både i mit arbejdsliv og privat. Efter jeg er begyndt at anvende Vita Fons regelmæssigt er det blevet lettere at lytte til min intuition og mine intuitive fornemmelser er langt mere præcise. Jeg vil også sige at min gennemslagskraft, i form af at få de ting igennem jeg kæmper for, er blevet kraftigt forøget.
Jeg vil nødig undvære de fordele Vita Fons giver mig 🙂

Godt at høre Jan

Pin It on Pinterest

Share This