Broed opskrift, der kan gøre en forskel

bread. Det er en meget reaktiv syre, som tømmer vores krop for essentielle næringsstoffer. Det er en af de vigtigste grunde til, at der skabes inflammatorisk reaktion.
Link til phytinsyre oplysninger
http://alveola.dk/saadan-neutraliseres-phytin-syre-foedevarer/bread
Korn er den fødevare type, der indtages mest og det er især populært i form af brød. For at minimere phytinsyre skader, er det nødvendigt at iblødsætte, forspire eller gære korn før det kommes i dejen.
Her er en opskrift du kan prøve.

Opskrift på brød med minimeret phytinsyre indhold.
Grundlæggende surdej spire brød.
Ingredienser:
2 kopper hvede eller quinoa eller rug spirer
Metode .
1. Blend hvede spirer med lidt vand i foodprocessor indtil glat dej er dannet
2. Dæk dejen og stil det natten over på et varmt sted for at gære.
3. Form til flade brød og bag det i ovnen i 5 timer ved 150 ¤c
Du kan tilføje gennemblødt rosiner og kanel til at gøre søde sort

Pin It on Pinterest

Share This