Bisfenol A fri plastik varer - en guide til sikre og usikre plast forbrugsgoder

Ifølge Wikipedia - er Bisphenol en organisk syntetisk forbindelse, der tilhører gruppen af ​​diphenylmethan derivater og bisphenoler, med to hydroxyphenyl grupper. Det er et farveløst fast stof, der er opløseligt i organiske opløsningsmidler, men vanskeligt opløseligt i vand. Det har været i kommerciel brug siden 1957.

BPA benyttes til at skabe visse plast og epoxyharpikser. BPA-baseret plast er klar og hård, og anvendes i en række almindelige forbrugsvarer, såsom vandflasker, sportsudstyr, cd’er og dvd’er. Epoxyharpikser indeholder BPA anvendes til vandrør, som overtræk på indersiden af ​​mange føde- og drikkevarer dåser og i fremstillingen af varmefølsomt papir, såsom det, der anvendes i salgsboner. I 2011 blev anslået 10 milliarder pund BPA kemikalier produceret til fremstilling af polykarbonat plastik, hvilket gør det en af ​​de kemikalier på verdensplan, der produceres i størst mængde https://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A.
. Ekstra østrogen gør dig fed, langsom og træt. Det kan endda udslette dit sexliv. Hvis det forbliver i blodet på langt sigt kan det udløse kræft, hjerte-kar-sygdomme og diabetes.

Bisphenol A Study Resultater

David Melzer, MB, PHD, arbejdede på en ny Bisphenol A undersøgelse. Han er professor i epidemiologi og folkesundhed på halvøen Medical School på Englands University of Exeter.
Forskerne kontrollerede offentlige data om hjertesygdomme, diabetes, og bisphenol A i 1.455 amerikanske voksne i alderen 18-74.
De fandt, at mennesker med de højeste niveauer i urinprøver for Bisphenol A var mere end dobbelt så tilbøjelige til at rapportere at blive diagnosticeret med hjerte-kar-sygdom eller diabetes, i forhold til mennesker med de laveste niveauer i urinprøver af Bisphenol A. Høje urin niveauer af Bisphenol A blev også forbundet med unormale koncentrationer af leverenzymer. Læs mere om undersøgelsens resultater her http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=92697

Hvordan man undgår Bisphenol-A

1. Undgå dåsemad herunder dåse sodavand.
Mens nogle virksomheder har taget BPA ud af deres dåser, bruger de fleste stadig dette skadelige kemikalie i forarbejdningsprocessen
2. Undgå baby formel. De fleste producenter af baby formler bruger en BPA-holdig foring på metal-delen af deres dåser. Sats udelukkende på amning, hvis det er muligt, eller brug en tør formel, der er blandet med filtreret vand.
3. Spis frisk, ikke dåse, mad.
DEWG har konstateret, at mad og drikke dåser er foret med BPA-holdig plast. Dåse supper og spaghetti’er har de højeste niveauer.
4. Vær opmærksom på hvilken slags plast du bruger til mad og drikke.

De plastmaterialer, der har mest BPA er dem, der er fremstillet af polycarbonat plastik - de er som regel stive og gennemsigtige og anvendes til buksetrold kopper, sutteflasker, mad opbevaringsbeholdere og vandflasker. De er ofte markeret på bunden med bogstaverne “PC” og genbrug nummer 7. Plast med genbrug nummer 2 og 4 i bunden er bedre valg.

Sådan at forstå genbrugskode på plastflaske.

For at vide hvilken plast, der er sikker eller ej, kan du kigge i bunden af ​​en plastbeholder og læse det nummer, der er omgivet af det lille genbrugssymbol. Den sikreste plast nummer er 2 og 5.
Plast # 2: Dette er højdensitetspolyethylen eller HDPE. De fleste mælk kander, vaskemiddel flasker, juice flasker, smør bøtter og toiletartikel flasker er lavet af dette. Det er normalt uigennemsigtig. Denne plast betragtes som sikkert og har lav risiko for udvaskning. Det indsamles også af de fleste genanvendelse programmer.
Det mest usikre tal er 7. Her er komplet guide til tal genbrug:
http://ecovillagegreen.com/903/what-do-the-plastic-recycling-numbers-mean/ P.s. Alle alveola Kosttilskud drikkevarer er uden tilsat sukker, ingen kunstig farve og ingen kunstige smagsstoffer. Alle alveola flasker er Bisphenol A GRATIS.
http://alveola.dk/

Pin It on Pinterest

Share This