Anti-parasit kost, fermenteret mad og mere

Anti-parasit kost er nøglen til vellykket heling af kroppen for kroniske symptomer. Fermenteret mad vil hjælpe til succes.
Gæring er en gammel tradition i mange kulturer. Det er en måde at bevare grøntsager til den kolde årstid, og en af de bedste måder at supplere enzymer, vitaminer og mineraler. Men vigtigst er det en måde at tilføre probiotika - levende bakterier, der er godt for dit helbred, især dit fordøjelsessystem.
Vi opfatter normalt bakterier som noget, der forårsager sygdomme. Men din krop er fuld af bakterier, både gode og dårlige. Probiotika kaldes ofte “gode” eller “nyttige” bakterier, fordi de hjælper med at holde din tarm sund. Det hjælper til at holde ikke kun dårlige bakterier under kontrol, men bidrager også en hel del til anti-parasit rengøringsprogram.

Vidste du at den menneskelige krop består af omkring 100 trillioner celler. Kun 10% af disse celler udgør faste aspekter af kroppen (muskler, knogler, væv osv) og i en sund krop er omkring halvdelen af cellerne er bakterielle. Omkring 100.000 milliarder mikroorganismer kalder din krop “hjem”. Læs mere om den biologiske krop i bogen “Afkodning af det menneskelige krops-felt” http://thebodyfield.com/. Så dette er i en sund krop. Hvad med en krop med kroniske symptomer? I en krop, hvor immunsystemet ikke fungerer vokser parasitter og bakterier i større tal og kan på egen hånd at blive en sundhedsfare.

En parasit er en organisme, der lever inde i vores krop, og ernærer sig ved enten vores egen energi, vores egne celler eller den mad, vi spiser, og selv ved de kosttilskud, vi indtager. Under parasit udrensnings program eller når du blot ønsker at bevare et godt helbred er det vigtigt, at din kost består af den rigtige mad.

Parasitter er en af de organismer på denne planet, der har en meget høj overlevelsesprocent. Parasitter trives ved den mad, vi spiser. Det er derfor, det er vigtigt at tilføje ingredienser til din kost, der kan svække parasitter. Når der er symptomer på parasit overvækst bør lægeurter være inkluderet som en del af anti-parasit program.

Her er din check liste for parasit symptomer:
Søvnløshed
Tænderskæren under søvn
Sengevædning
Forstyrret søvn - talrige opvågninger
Ukontrollabel sult - spiser mere end normalt, men føler stadig sult.

Diarre
Kronisk forstoppelse
Luft i maven & Oppustethed
Fordøjelsesproblemer
Eksplosiv afføring (meget snart efter at have spist)
Mavesmerter
Slim i afføringen
Kvalme
Hæmorider
Brændende fornemmelse i maven
Blodig afføring
Kronisk træthedssyndrom
Lav energi
Sløvhed
Tør hud
Tørt hår
Skørt hår
Hårtab
Allergier
Kløende næse
Kløende anus
Kløende hud
Nældefeber
Allergiske reaktioner over for fødevarer
Kravlende fornemmelse under huden
Udslæt
Eksem med udflåd
Sår
Humørsvingninger
Nervøsitet
Depression
Glemsomhed
Uklar Tænkning
Rastløshed
Angst
Muskelsmerter
Ledsmerter
Muskelkramper
Følelsesløshed i hænder og / eller fødder
Hjertesmerter
Smerter i navlen
Smerter i ryggen, lår eller skuldre
Gigtsmerter
Hurtig hjerterytme
Mandlig Impotens
Rejsningsproblemer
PMS
Candida - Gær Infektioner
Urinvejsinfektioner
Cyster og Fibroider
Menstruationsproblemer
Prostata Problemer
Væskeophobning
Overdreven Spyt
Uklart syn
Dårlig ånde
Dårlig immunrespons
Feber
Luftvejsproblemer
Bughindebetændelse
Kronisk virus eller bakterielle symptomer
Kropslugt

Sådan laves fermenteret mad:

Det er nemt at lave fermenteret mad derhjemme. Du behøver kun en grøntsag efter eget valg og salt. For at fremskynde processen kan du tilføje probiotiske bakterier. Jeg bruger mine probiotiske kosttilskud for at starte gæring, åben og tilsæt 2 kapsler til hver 1 kg. af grøntsager.

fermented vegetables in glas
Dette link kan give dig en masse praktiske oplysninger om dette emne
http://faculty.weber.edu/coberg/class/3853/3853%20Vegetable%20Fermentation.htm

Enkel sauerkraut opskrift

Ingredienser
1. 4 eller 5 rød eller grøn kålshoveder, strimlet;
2. 1/4 kop havsalt;

Forberedelse
1. Placer strimlet kål lidt efter lidt i din gærings krukke, pres og pak det og drys med havsalt imellem lagene efterhånden som du fylder på.
2. Sørg for, at blandingen fylder krukken op til højst 3 cm fra kanten (blandingen udvider sig under processen), tilføje mere hvis det er nødvendigt, og at det udtrukne vand dækker grøntsagerne helt. Hvis ikke, skal du oprette en saltlage af 2 spsk havsalt til 4 kopper vand og tilsæt det til kålen.
3. Pres grøntsagerne og hold dem under saltlagen ved at placere en plade eller et låg øverts som holdes nede af en sten eller en kande vand. Tildæk med et rent håndklæde hvis det er nødvendigt for at holde fluer væk.
4. Placer gærings krukken et varmt sted i dit køkken og lad sauerkraut’en gære i 7 til 10 dage.
5. Kontroller blandingen fra tid til anden for at være sikker på, at saltlagen dækker grøntsagerne og fjer eventuelle skimmel, der dannes på overfladen.
6. En god måde at vide, hvornår det er klar, er at smage på det under gæringsprocessen og sætte det i køleskabet, når du er tilfreds med smagen.
Dette link vil give dig mange gode ideer til gæring:
http://paleoleap.com/fermented-food-recipes/#s1En anden god ingrediens er Aloe Vera, kokos, tranebær drik. At drikke dette på tom mave kan give dig en god start på dagen. Du skal blot blande 100 ml. frisk kokosvand eller 50 ml. kokoscreme med 60 ml. Aloe vera juice, og 30 ml. Tranebærsaft. På Alveola.dk vi har denne blanding klar til rådighed. Tilføje blot kokos. her er linket http://alveola.dk/produkt/original-aloe-vera-drink-med-tranebaer-93-1-liter/

Anti-parasit køkkenurter kan også bruges i det daglige madlavning:

Dette er en liste af urter:
Hvidløg, oregano, kryddernellike, Pebermynte, Sort spidskommen, timian, fennikel, rosmarin, kanel, koriander, ingefær, Kelp, Gurkemeje, Cayenne, appelsinskaller, Citroner, Bukkehorn, paprika, estragon

Fødevarer, der kan hjælpe i dit parasit udrensningsprogram er:

Fermenteret mad, Gulerødder, Tranebær, ingefær, kokos, Papaya og dens frø, tjørn bær, solsikkefrø, eddike, kinesiske svesker, sort peber, løg.

Til børn kan du anvende løg på denne måde:
Mos friske løg og bland det med 2 spiseskefulde sesamolie. Spise dette på tom mave 2 gange om dagen i 3 dage.

For ascaris orme til børn:
Grød hvidløg og bland med vaseline, gælder omkring anus hver aften i 3 dage.
Alle anti-parasit fødevarer bør indtages på tom mave for bedre effekt.
Blåbær - Denne behandlings succes ved Ascaris parasitisme (https://en.wikipedia.org/wiki/Ascaris) er blevet bevist af Dr. Schneider, Children Hospital fra University of Helsinki (Finland)
Ascaris er små orme der normalt lever i tarmene af børn. Midlet er: purér friske eller kogte bær og spiser kun det i 3 dage. Man kan drikke vand og mælk. Ingen andre fødevarer indtages

Pin It on Pinterest

Share This